Werken bij gemeente Stekene

Bekijk onze vacatures 👇

Onze troeven!

Werk-privé balans

Telewerk - Flexibele werktijden - Soepele vakantieregeling - Werken dicht bij huis

Fijne, collegiale werksfeer

Altijd een hulpvaardige collega in de buurt. Een dagelijkse glimlach en een welgemeende hallo maken van ons een hecht TEAM.

Persoonlijke groei

Onboarding - online leerplatform - leercultuur

Maatschappelijke rol

Een job met een warm hart voor de inwoner van Stekene.

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Een warm WELKOM vanaf dag 1, dat is onze prioriteit!

Ons DNA 🧬

Klantgerichtheid

Bijna 20 000 inwoners en tal van bedrijven, organisaties en handelaars! Zij zijn onze core business! Voor hen staan onze 150 medewerkers dagelijks paraat. Maar ook onderling en over de diensten heen zijn we elkaars helpende hand.

Betrokken en kwalitatief handelen

Inzet en motivatie is de rode draad doorheen onze dagtaak, een dagtaak die met veel enthousiasme en met zin voor kwaliteit uitgevoerd wordt. Onze jaarlijkse sportdag, personeelsfeest en personeelsvergaderingen zorgen voor een hechte ketting, waarin elke schakel van groot belang is, samen strevend naar onze gemeenschappelijke doelen.

Professioneel

Bij gemeente Stekene leggen we de lat hoog, zowel voor onszelf als voor onze collega's. We willen dan ook het beste voor onze medewerkers: up-to date ICT-infrastructuur, een moderne werkplek, een gezonde en veilige omgeving en vooral heel veel ruimte voor persoonlijke groei.

Open

Feedback geven of ontvangen, weg met het taboe! Een eerlijke, open, respectvolle en constructieve communicatie, daar zetten we op in. De fijne, collegiale werksfeer helpt deze waarde alvast een heel eind vooruit.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?